Jõulud | Sisuturundus
29. november 2022, 13:59

Sokisahtli jõulukingiideed – üks sokk parem kui teine!

Sokkide kinkimise traditsioon – kust see tuleb ja miks – Sokisahtel teab!

Sokkide kinkimine on tähendusrikkam kui see esmapilgul paistab. See sümboliseerib soojust, tervist ja häid soove. Nüüd, kus on moes nii palju värvilisi ja lõbusate sõnumitega sokke, on sokkide kinkimine ka rõõmu ja lusti sümbol.

Sokisahtli sokkidega saab nalja!

Mõtle möödunud aastale ja oma sõbra peale ning vali just talle sobiva sõnumiga sokid! Sõber lõi uue startupi ja kaasas miljoneid? Või hoopiski investeeris targalt? Loomulikult „Kõige targem mees“ sokid peavad sellisel sõbral jõuluvana kingikotis olema!

Suure kingituse asemel midagi väikest ja meeldejäävat? Tule Sokisahtlisse ja vali välja!

Igaühele suurt kinki ei tee ja polegi vaja, aga midagi väikest oleks ikkagi tore. Jälle sokid! Miks mitte „Oled maailma parim“ sokid, mis teevad tuju heaks ka kõige kõvema väliskestaga persoonil. See on Sokisahtli poolt lausa järgi katsetatud ja kinnitatud fakt.

Ja kui on vaja suurt kingitust, siis sokipakke saad Sokisahtlis teha nii 3, 5, 7, 24 või lausa 50 paariga. Vaheta välja kallima kogu sokipark ja uus aasta võib muretult tulla!

Kingi Eestit – kingi sini-must-valget!

Kas teadsid, et Sokisahtel on 100% Eesti ettevõtte? Otsid kingitust välismaistele kolleegidele, mis oleks eestimaine ja mida ei ole kuskil mujal maailmas? Jälle oled õiges kohas – vali sokipaar või 7 päeva karp ja võid kindel olla, et suudad oma välismaiseid koostööpartnereid ja kolleege üllatada!

Aga kas mingeid eritooteid sel aastal ka Sokisahtlis on?

Ikka – selle aasta eritooted on meriinovillane soe pesu, mis hoiab terve keha soojas ka külmadel talveilmadel. Värvivalikus on tumeroosa, tumesinine ja mustjashall. Kanna ja naudi ka krõbedamaid talveilmasid.

Sokisahtli sokke saad poes panna kingikarpi ka koos 100% alpakavillase salliga. Klassikaline alpakasalli kinkekomplekt on selline, mis sobib nii meestele kui naistele ja kestab aastaid. Soliidne kingitust ka neile, kellele muidu on raske kingitust teha.

Ühesõnaga – Sokisahtel soovib sulle ilusat jõuluaega ja kingituste tegemisel siis tead, et Sokisahtlist saad!