Sisuturundus
19. detsember 2022, 14:08

Müügis viimane ridaelamuboks Linnapesa uusarenduses Kristiines!

Musta reede pakkumine kinnisvaras! Osta Krauss Kinnisvara kodud superhinnaga!

Kinnisvara ostmiseks on alati hea aeg – kui ühelt poolt on tegemist investeeringuga isiklikku heaolusse, siis teisalt aitab see ostja jõukust kasvatada. Krauss Kinnisvara asutaja Aleksandr Krausi sõnul on viimasel ajal koduotsijate hulgas eriti populaarseks muutunud just uusarendused.

Krauss kinnisvara tegeleb hetkel kolme projekti müügiga. Krauss Kinnisvara on loonud Kalamajja, Kristiinesse ja kesklinna imearmsad kodud: Kalamaja Pargi Residentsi ja Linnapesa. Ehitamisel on ka Villardi Butiikmaja. „Need projektid on huvitavad, sest asuvad Tallinna hubases ja koduses piirkonnas, kuid samas kesklinnast kõigest 10 minuti kaugusel. Vaikne, mugav ja turvaline. Samas, kõik projektid A-energiaklassiga, majas on maaküte või õhk-vesiküte, samuti päikesepaneelid,“ osutab Kraus.

Villardi Butiikmaja eelised

Tallinna kesklinnas Uus Maailmas asuv Villardi Butiikmaja (Villardi 27) on ideaalses asukohas! Ümbruses on palju sportimisvõimalusi ning lähima peatuseni on kõige rohkem viieminutiline kõnd. Lähikonnas on mitu lasteaeda ja kooli, kesklinn ja vanalinn on vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Selle piirkonna peamiseks iseärasuseks pole aga mitte majad, vaid inimesed! Ostes piirkonda eluaseme, saad koha erilises kogukonnas, kus aktiivsed ja sõbralikud inimesed hoolivad oma elukvaliteedist ja ümbritsevast. Kõlab hästi, kas pole?

Villardi Butiikmaja puhul võlub julge tänapäevane arhitektuur, läbimõeldud ruumiergonoomika ja hubane territoorium. Majas asub kõigest 9 korterit, mis paiknevad neljal korrusel.

Majas on läbi mõeldud iga detail – välisviimistlusest sisekujunduseni. Eelkõige on maja ainulaadne 3. ja 4. korrusel paiknevate avarate kahekorruseliste ja suurte panoraamakendega korterite poolest.

Villardi Butiikmaja boonused:

- Kraus köökide kinkekaart 2000 euro väärtuses

- Päikesepaneelid katusel

- Asub kesklinnas

- Energiatõhususklass A

- kahekorruselised korterid

Kalamaja Park Residentsi boonused:

- Kraus köökide kinkekaart 2000 euro väärtuses

- Päikesepaneelid katusel

- Suletud hoov

- Saunaga korterid

- valmib veebruaris 2023

Linnapesade boonused:

- Ridaelamuboksid on sissekolimiseks valmis

- Hinna sees on kaks parkimiskohta

- Köök 5000 euro väärtuses hinna sees (Kraus Köögid)

Muuseas, Linnapesa on huviliste poolt ülihästi vastu võetud ning hetkel on saadaval kõigest ÜKS ridaelamuboks. Kel huvi, tasub kiiresti reageerida, sest nii Tallinna kesklinna lähistel tulevad harva uued ridaelamuboksid müüki. Ridaelamuboksi hind pole kivisse raiutud ning lõplik maksumus on arendajaga läbiräägitav! Võta ühendust [email protected].

Krauss Kinnisvara jaoks mängib võtmerolli inimlik element – seega ei koli kliendid lihtsalt uude koju, vaid mugavamasse ja kvaliteetsemasse pessa, kus neid ümbritsevad toredad inimesed.

Tutvu Krauss Kinnisvara tegemistega ka SIIN!