Jõulud | Sisuturundus
21. november 2022, 14:52

Muretult ja kiiresti! 7 jõulukinki, mis teevad rõõmsaks suured ja väikesed!

Jõulude saabudes tabab paljusid meie hulgast viimase hetke ostupaanika. Kingitusi tuleb teha erinevatele inimestele, poodides olev valik teeb silme eest kirjuks ja väsitab. Siin tulevadki appi e-poed, kust aega kokku hoides saad kogu jõuluostlemise mugavalt ära teha.

Kõige rohkem ootavad kingitusi lapsed ja sarnaselt kogu maailmale on ka Eestis populaarseimate jõulukinkide hulgas aastaid püsinud LEGO klotsikomplektid.

Pole ka ime – on ju tegemist mänguasjadega, mis sobivad kingikotti kõikidele: pisikestest põnnidest täiskasvanuteni. Motoorikat arendavad LEGO Duplo klotsid sobivad juba väikelastele, suurematele lastele toob kindlasti rõõmu oma lemmik multifilmitegelaste või superkangelastega LEGO, täiskasvanudki leiavad endale sobiva kingituse LEGO Creatori või mõne enda lemmikseriaali LEGO komplekti hulgast. Kuna LEGO klotsikomplektid sobivad üksteisega kokku, jätkub tegevust tervele perele pikaks ajaks.

Nii suurtele kui väikestele toob elevust kindlasti ka mõni uus ja huvitav tehnikavidin. Tahvelarvuti on universaalne jõulukingitus. Lisaks internetis surfamisele saavad lapsed kasutada tahvelarvutit mängimiseks, noored loovad sellega erinevaid disainilahendusi ning vanemaealistele on sobiv muuhulgas e-raamatute lugemiseks. Mudeleid on erinevas hinnaklassis ja erinevatelt tootjatelt: Samsungist Lenovoni. Üks populaarne mudel on praegu Lenovo Tab K10.

Ka juhtmevabad kõrvaklapid muutuvad üha populaarsemaks ja nii on neist saanud üks levinumatest jõulukingitustest muusikahuvilistele. Soovivad ju kõik rohkem liikumisvabadust ilma tüütu kõrvaklappide juhtmetega möllamiseta. Jõuluvana kingikotti panemiseks leiab nii nööpkuularid kui suuri kõrvaklappe, ka hinnavahemik on juhtmevabadel kõrvaklappidel väga lai: kas soovid soodsamaid või premeerid end (või lähedasi) näiteks tuttuute Airpods pro klappidega.

Loomulikult on jõulud alati ka enda ja oma kallite hellitamise aeg. Kvaliteetne parfüüm kingitusena on alati kindla peale minek – pead vaid teadma, milline on kingisaaja lõhnaeelistus. Mõned eelistavad kergemaid lillelõhnalisi parfüüme, teistele sobivad eksootilisemad ja teravamad lõhnad. Hansaposti ja Kaup24 e-poe kõige populaarsem parfüüm on majesteetlik Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice, samast tootesarjast võid leida teisigi huvitavaid ja eriilmelisi parfüüme.

Kui aga soovid kinkida pigem midagi väga praktilist, siis elektriline hambahari on kindla peale minek. Ühelt poolt on tegemist igapäevase hügieenitarvikuga, teisalt on elektriline hambahari just see, mida endale osta ei raatsiks, aga kingina rõõmustaks. Näiteks Braun Oral-B elektriline hambahari eemaldab hambakattu 100% paremini kui tavahambahari ning sobib ka kõige tundlikumatele hammastele.

Meespere rõõmustab kindlasti mõne tööriistakomplekti üle. Igas kodus on ju aeg-ajalt tarvis midagi üles riputada, parandada või kokku panna. Kaup 24 e-poe tööriistade valik on mitmekesine. Nii leiad kingituse sellele, kelle kodust on puudu tööriistakomplekt algajale kui ka sellisesse majapidamisse, kust puudu mõni väga spetsiifiline tööriist.

Ent jõulumeeleolu pole ju vaid kingitused – jõulumeeleolu loob ka kaunistatud kodu. Ehitud kuusk, palju hubast küünlavalgust ja loomulikult pühaderoogadega jõululaud kauni jõuluserviisiga. Eestlaste hulgas on nii pühadeperioodil kui igapäevaseks kasutamiseks eriti populaarne Klaus Haapaniemi loodud lõbusa loomamustriga Iitala Taika lauanõude sari, mille menu on püsinud muutumatuna alates sarja loomisest aastal 2007. Taika serviisi on nelja erinevat värvi: sinise, punase, musta ja valge põhjaga. Värve omavahel kombineerides saad leida just oma kodule sobiva variandi. Lisaks ajatule Skandinaavia disainile on Iitala nõud ka väga kvaliteetsed ning funktsionaalsed.

Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest saad vaevata tellida jõulukingid kogu perele. Ei mingeid järjekordi ja rüsinat, vaata meelepärased kingitused välja ja telli need siis mugavalt endale lähimasse pakiautomaati. Ja juba jääb rohkem aega tegelda sellega, mis tegelikult jõuluajal oluline: olla koos oma lähedastega.