Eesti uudised

RESTORAN KIRIKUVAREMEISSE? Muinsuskaitsjad siunavad, edumeelsed toetavad, otsustajad ootavad (10)

LISA KOMMENTAAR

paraku4. november 2022, 11:39
Restorani võib ilusa ja uhke teha, aga selle ümbrus - Toomemäe park - saab ehk uueks nimeks K...park! Pole Eestimaal restorani, mille ümbrus pärast peopäeva sulgemist poleks joobnud seltskondade läbustamis- ja enesetühjendamiskohtadeks saanud. Jumalaga siis, armunud paaride kohtumis- ja jalutamispaigad!
uskumatu31. oktoober 2022, 22:58
Kas Tartus ei ole ühtki maatükki, kuhe see gurmeerestoraan rajada? Inimeste kontidel istudes on tõesti mõnusam toitu mäluda ja lutsutada. Ehk siis võetaks liigikaaslsed ka menüüsse?
Millal...31. oktoober 2022, 22:52
...hakatakse kalmistudiskosid korraldama? Ootan huviga kutset Metsakalmistule oma vanemate puhkepaigas.
Kas mäletate, ..31. oktoober 2022, 22:51
kes olid need jõhkrad tüübid, kes kirikutesse sõjaväe ladusid jm taolisi paiku sisse seadsid? Et hävitada usukodasid ja usku ennast.Soovist rajada kiriku varemetesse lõbustusasutus jätab mulje, et kadunukeste kontidel tangot tantsida on täiesti sobilik.Kuigi Saatan teeb seda suurima mõnuga, kas ka meie seas elavad inimesed võiksid oma liigikaaslaste kontidel tantsu lüüa ja lällata? Kuhu on kadunud väärikus?
Teema kohane23. september 2022, 07:33
Ei tea, kas surnuaias tekibki hea söögiisu? Nn lällamiskohaks muutmine on vesi Euroopa vasakpoolsete veskile!
Ei saa aru23. september 2022, 08:05
Miks arvate, et restoran on "lällamiskoht". Olen elus mõne korra restoranis käinud, ainult ühes kohas võis täheldada "lällamist", sealt lahkusime kiiresti. Gurmeerestoranis, kus viljeldakse toidukunsti, seda ei tohiks ette tulla. Peale selle, Tallinna linnavalitsuse maja asub endise kalmistu kohal, Tartu Ülikooli peahoone üks tiib toetub vanale kalmistule, selle kõrvalmaja on kalmistu kohal ja nii on paljude praeguste linnadega. Kas on väärikam, kui katedraali varemetes tehaksesuveetendusi, tantsupidusid ja valgusshowsid või kasutatakse seda lihtsalt enesekergendamiseks, mida ka ette tuleb?
Teema kohane23. september 2022, 08:14
Euroopa Liidus üldiselt käib kristluse hävitamine.Paljud moslemist põgenikud jäävad tulevikus ka oma usust ilma, kui tahavad Euroopas elada. Ehk kogu religiooni hävitamine. Kirjutasin ses mõttes, sest vasakpoolsus ongi see hävitamisejõud.
Teeline22. september 2022, 21:39
Ma olen küll seda meelt, et kirikud on meile tule ja mõõgaga toodud usu põlistamiseks, aga lõbu- ja läbukoht kiriku varemetesse on siiski liig.
To te23. september 2022, 06:55
Selle kitiku võiks üldse korda teha.
Restoraan23. september 2022, 11:07
sobib seda enam kohta põlistama kui tule mõõgaga loodud põlistusasutus.