Sisuturundus
29. aprill 2022, 08:57

Suvehooajale vastu särava naeratusega! Järgi vaid neid nõuandeid!

Peale pikka talveperioodi soovime me kõik ennast säravamana tunda ja uuesti õide puhkeda. Naise enesekindlust tõstab väga palju just kaunis naeratus. Beaming White auhinnatud hammaste valgendustoodetega saad kiirelt, lihtsalt ja ohutult kauni säravvalge naeratuse ilma hambaid tundlikuks muutmata.

Läbi aastate erinevaid auhindu võitnud ning klientide poolt kiidetud Beaming White hammaste valgendustoodetest on TOP1 kindlasti Kiire kodune hambavalgenduskomplekt. Vaid 10 minutiga päevas saavutad särava valge naeratuse ilma hambaid tundlikuks muutmata ning neid kuidagi kahjustamata. Korda protseduuri seni, kuni saavutad omale sobiva maksimaalse valgendustulemuse.

TOP2 toode Beaming White valikus on hambaid valgendav mikrovaht, mida saab kasutada nii hambapasta asemel kui ka eraldi näiteks peale hammaste valgendusprotseduuri, et säilitada suurepärane tulemus veelgi pikemaks ajaks.

TOP3 tooteks on hammaste valgenduspliiats. Mugav ja kompaktne pliiatsike, mida saad alati meigikotis kaasas kanda, et värskendada kiirelt ja lihtsalt oma naeratust. Ideaalne kasutamiseks enne mõnda üritust või võtta kaasa näiteks reisile, et oleksid alati silmapaistev, enesekindel ja valmis fotodel särama.

Kõik Beaming White tooted vastavad Euroopa Liidu nõuetele, on Eestis kontrollitud ja omavad vastavaid sertifikaate. Toodetes ei sisaldu vesinikperoksiidi ning nad ei kahjusta hambaid ja sobivad ka tundlike hammastega inimestele.

Saabuva emadepäeva puhul annab ismile.ee veebipoes sooduskood „EMA“ kõikidele Beaming White toodetele 10% allahindlust.