Foto: Envato Elements
Sisuturundus
1. mai 2022, 09:00

Kas otsid muinasjutulist mere ääres asuvat suvekodu? Vaata neid 5 suurepärast pakkumist!

Imekaunis suvine päev, sul on parasjagu puhkus ning kavatsed seda täiel rinnal nautida… alustad päeva mõnusa kohviga terrassil, istud veidi maja ees päikese käes ning suundud siis mere äärde. Kõlab nagu unistus, eks? Ei ole, kui sul on suvekodu mere ääres.

Kinnisvara24 toob välja viis kõige atraktiivsemat mereäärset maja, mis on praegu turul saadaval. Igaüks neist võiks olla sinu unistuste suvekoduks!

Uus palkmaja Mändjala liivaranna lähedal

Saaremaa on kindlasti eestimaalaste üks lemmikkohti, kuhu suvisel ajal pageda. Ja pole ka ime, sest saarel olles on suvel teine maik ning tekib tõeline vabadusetunne – nagu kohustusi ja muresid enam ei oleks ning saad vaid puhata.

See palkmaja asub Mändjala liivarannast 500 meetri kaugusel saare lõunaosas ning seda arvatakse Saaremaa parimate randade sekka. Olles Eesti kõige lõunapoolsem avalik rand, on see ka üks kõige soojema mereveega randu Eestis. Kuna merevesi ei lähe järsku sügavaks, on see hea rand, kus lapsed saavad sulistada.

Unistuste suvekoduks passiv palkmaja valmib 2022. aasta mais ning sel on kaks korrust. Esimesel korrusel on avatud köök, elutuba, vannituba, puuküttega saun ning magamistuba. Teisel korrusel on kaks magamistuba, väike abiruum, avar rõdu. Maja ees on ilus suur terrass.

Maja ümbrus on mõnusalt roheline ning sinna on istutatud muru. Kinnistu ääres on elupuuhekk, lisaks leidub rohkelt mände ja kaski.

Kuressaare asub majast kõigest 11 kilomeetri kaugusel, nii et tegemist on ideaalse asukohaga nii suvel kui talvel.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.

Maja rahulikus Põripõllu külas

Saaremaa idaosas Muhu lähistel asuv Põripõllu külake on ideaalne paik, kus veeta oma suvepuhkus – linnakära jääb sealt lihtsalt nii kaugele.

Põripõllul on müüki tulnud 1946. aastal ehitatud Jaani talu koos kõrvalhoonetega. Majas on avarad toas, kamin, uus keskküttesüsteem, avatud köök, korralik vannituba ja WC. Maja ees on katusega uus terrass, kus on mõnus niisama istuda, lugeda, lobiseda sõpradega või mõelda omi mõtteid.

Kõrvalhoones on saun ja magamiskohad. Seal on ka ilus ja avar katusealune välikamina ja tugeva palkmööbliga – ideaalne koht, kus pärast sauna lõõgastuda ja suveõhtuid nautida.

Krunti ümbritseb võrkaed, rajatud on väike tiik ning sealsamas on ka viljapuuaed.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.

Eliitelamu Narva-Jõesuu ranna külje all

Ka Ida-Virumaal on suvisel ajal palju tegemist ning loomulikult on üheks piirkonna hitiks just populaarne kuurortlinn Narva-Jõesuu. Müügile on tulnud pehme liivaga Narva-Jõesuu rannast 350 meetri kaugusel paiknev maja. Asukoht on sealjuures eriti magus, sest linnakeskus on pelgalt 100 meetrit eemal.

Eliitelamu (sobib ka majutus- ja puhkekoduks) on ehitatud 2007. aastal ning sel on kolm korrust. Keldrikorrusel paiknevad saun ja pesemisruumid, puhkeruum, piljardisaal, abiruumid, katlaruum. Nii esimesel kui teisel korrusel on mõnus terrass, kus istudes kaunist ilmast maksimum võtta.

Kinnistu plussiks on privaatsus ning võimalus nautida loodust kõikide mugavuste keskel.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.

Privaatse asukohaga maja Vormsi saarel

Oma puutumata looduse ning rahu ja vaikusega on Vormsi ideaalne koht tõeliseks väljapuhkamiseks. Niisiis on see privaatse asukoha ja oma metsaga maja mere ääres tõeline pärl suvekodu otsijatele.

Maja ümbritseb mets, kust leiab alati palju marju ja seeni. 250 meetri kaugusel on imekaunis privaatne Förby rand, kus saab ujuda, päikest nautida, kala püüda ja lõkkevalgel romantilisi õhtuid veeta või lihtsalt mõnusaid jalutuskäike teha. Maja ümbritseb suur haljastatud korraliku muruga hooviala. Hoovis on kandvad kirsi- ja õunapuud, mustad ja punased sõstrad, viljakad maasikapeenrad, viinamarja puud.

2018. aastal ehitatud majas on kaks korrust. Esimesel korrusel on köök ja kaminatuba ning WC ja duširuum. Teisel korrusel on üks suur tuba ning 9,1-ruutmeetrine rõdu. Kuna maja on soojustatud, sobib see aastaringseks kasutamiseks.

Suvel on maja nagu paradiisis – vaikne, päikseline ja tuuletu. Talvel seevastu nagu muinasjutus – kohev ja valge lumi ning kaminasoojus.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.

Maitsekas ja kaasaegne (suve)kodu Pärnumaal

Pärnu on koht, kuhu suvel minna! Paratamatus on aga see, et Pärnu linn on soojal ajal rahvast pungil täis ning olemine ei pruugi just kõige meeldivam olla. Aga hoopis mõnusam oleks, kui sul on suvekodu Pärnumaal Penu külas.

Just seal ongi tulnud müügile maitsekas ja kaasaegne (suve)kodu, mis paikneb Romantilise Rannatee piirkonnas. See 250 kilomeetri pikkune rannajoon on suvitajate ja Eesti avastajate hulgas eriti armastatud.

Vana taastatud palkhoone on toodud oma praegusesse asukohta, maitsekalt viimistletud ja kujundatud. Elamus on avatud köögiga elutuba, kaks magamistuba, saunaesine puhkeruum ja elektrikerisega leiliruum, kust näeb isegi eemal seisvat piljardilauda.

Et sinu suvised päevad ja ööd oleksid võimalikult pikad ning neid saaks õues veeta, on see elamu päikese suhtes eriti soodsas asupaigas. Maja on põhja-lõunasuunaline – see tähendab, et terrass ja elutuba on pealelõunase-õhtupäikese poole, mis võimaldabki hiliste tundideni õuesoleku aega nautida.

Kinnistu on piiratud aiaga, majaesine kaetud kiviparketiga ning olemas on kuur ja suitsuahi. Tegemist on meeldiva looduslähedase elukeskkonnaga, suurem osa kinnistust on kaetud muruga ning mereni (300 meetri kaugusel) pääseb jalgsi läbi naaberkinnistu. Liivane ja soojaveeline Kabli rand on 1,5 kilomeetri kaugusel.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.